HR is een vak

Ons vak. Zeker gezien vanuit de juridische en arbeidsrechtelijke kant. Maar ook de psychologische en menselijke kant verliezen wij nadrukkelijk niet uit het oog. 

Er komt een moment dat jouw medewerkers om invulling van HR gaan vragen. Dat heeft doorgaans weinig te maken met de omvang van jouw bedrijf; meer met de fase waarin jouw onderneming zit.

Een HR-manager aannemen ligt niet voor de hand, maar de behoefte aan hands-on ondersteuning en een kundige sparringpartner bij alle personeelsgerelateerde vraagstukken heb je wel. In plaats van zelf zoeken naar antwoorden en deze op hun meritus beoordelen, zijn wij de vraagbaak die de praktijkervaring heeft en gelijk het juiste antwoord op die specifieke vragen heeft.

We staan je bij in lastige personeelstijden en communiceren desgewenst rechtstreeks met jouw medewerkers. Daarnaast ondersteunen we je bij de salarisadministratie en bijvoorbeeld het beoordelen en functioneren van jouw medewerkers. Alles op een manier die bij jou en jouw medewerkers past.

Wij adviseren en leveren praktische oplossingen op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Incidenteel of binnen een abonnement.

Salarisadministratie

Salaris administratie

De salaris administratie moet geregeld zijn, maar vormt daarnaast de basis voor onze HR werkzaamheden.

Lees meer

Personeelsadministratie

Personeels administratie

Door veranderende wetgeving is het opbouwen van een goed personeels-dossier van belang.

Lees meer

Verzuimbegeleiding

Verzuim begeleiding

Goed verzuim beleid en verzuim begeleiding verdient zich terug en dat gaat het over meer dan alleen geld.

Lees meer

Begeleiding bij ontslag

Ontslag begeleiding

Ontslag is altijd een onaangename zaak. Daarom is het van belang dit zorgvuldig aan te pakken, menselijk en juridisch correct.

Lees meer

Training

Training

Hoe je omgaat met personeel is cruciaal voor iedere manager en werkgever. Wij geven graag een zetje in de goede richting.

Lees meer

HR Maatwerk

HR Maatwerk

HR is maatwerk. Wij kijken naar de ondernemer en passen – binnen de kaders die de wet stelt – naar de filosofie van de ondernemer.

Lees meer