Onze werkwijze

Jij houdt, net als wij, van korte lijnen en een informele sfeer. Maar je uitgangspunten, wensen en verwachtingen blijven wel leidend in jouw onderneming. Werknemers vinden dat ook prettig. Onder jouw duidelijke visie en werkwijze hoort een degelijk HR-management. Om je medewerkers tevreden te houden, om je rendement te optimaliseren. Maar vooral om ervoor te zorgen dat je volop bezig kunt zijn met ondernemen.

De salarisadministratie zien wij als uitgangspunt. Ook dat kunnen we van je overnemen. We laten ons ondersteunen door moderne techniek, waardoor we veel tijd hebben om ons te verdiepen in specifieke HR vraagstukken.
Door de geavanceerde digitale oplossing is alles online overal en altijd beschikbaar. Door het personeelsinformatiesysteem te koppelen met de salarisadministratie bouwen we aan degelijke personeelsdossiers. Door de veranderingen in wet- en regelgeving rond arbeids- en ontslagrecht is fatsoenlijke dossiervorming van groot belang. MO-HR is op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en adviseert bij nieuw af te sluiten arbeidsovereenkomsten. En bij de beëindiging daarvan.

Belangrijke momenten, zoals het aflopen van contracten, het voeren van evaluatiegesprekken en verzuimmeldingen zijn in het systeem vastgelegd en vragen actief op opvolging. Daarnaast mis je geen verjaardag of jubileum meer.

MO-HR is inzetbaar als HR afdeling op afstand of op projectbasis. Bij een abonnement spreken we een bedrag per werknemer per maand af en zijn vrijwel alle vragen en werkzaamheden inbegrepen. MO-HR is ook inzetbaar als tijdelijke ondersteuning bij HR projecten.

Interesse om samen te werken met MO-HR?

 
Salarisadministratie

Salaris administratie

De salaris administratie moet geregeld zijn, maar vormt daarnaast de basis voor onze HR werkzaamheden.

Lees meer

Personeelsadministratie

Personeels administratie

Door veranderende wetgeving is het opbouwen van een goed personeels-dossier van belang.

Lees meer

Verzuimbegeleiding

Verzuim begeleiding

Goed verzuim beleid en verzuim begeleiding verdient zich terug en dat gaat het over meer dan alleen geld.

Lees meer

Begeleiding bij ontslag

Ontslag begeleiding

Ontslag is altijd een onaangename zaak. Daarom is het van belang dit zorgvuldig aan te pakken, menselijk en juridisch correct.

Lees meer

Training

Training

Hoe je omgaat met personeel is cruciaal voor iedere manager en werkgever. Wij geven graag een zetje in de goede richting.

Lees meer

HR Maatwerk

HR Maatwerk

HR is maatwerk. Wij kijken naar de ondernemer en passen – binnen de kaders die de wet stelt – naar de filosofie van de ondernemer.

Lees meer