Monique Heijtel

Monique Heijtel

Na een aantal jaar als fiscaal- en arbeidsjurist gewerkt te hebben ben ik in 2005 MO-HR gestart. Ik krijg er veel energie van als ik ondernemers kan helpen met personeelsvragen.

Mijn motto: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Mariska Bakker

Mariska Bakker

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij MO-HR en verantwoordelijk voor de internationale portefeuille. De diversiteit aan HR-vraagstukken uit binnen-en buitenland, maken dat ik iedere dag opnieuw weer wat leer en me kan blijven ontwikkelen. Een taak is pas afgerond als deze naar volle tevredenheid van de klant is afgerond.


Mijn motto: “Blijf jezelf, wat er ook gebeurt”

Bregje van Lammeren

Bregje van Lammeren

De combinatie van mijn hospitality en personeelswetenschappen achtergrond maakt dat ik er blij van word om ondernemers te kunnen helpen en ontzorgen bij HR vraagstukken. De kracht van MO-HR is dat dit met persoonlijke aandacht en oog voor de opdrachtgever wordt gedaan en dat past mij als een jas.

Mijn motto: “Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden en verras mensen met nèt een beetje extra”

Anna Berends van Loenen

Anna Berends van Loenen

De combinatie van bedrijfskundige en onderwijskundige achtergrond zorgen ervoor dat ik niet alleen kennis van zaken heb, maar ook weet hoe ik ze met andere kan delen. Ik ben al jaren ondernemer en weet dus precies wat er bij de klanten van Mo-HR speelt en hoe ik daar op in kan springen. Daarnaast ben ik de creatieve content creator binnen Mo-HR.

Mijn motto: “Voor alles is een oplossing. Met creativiteit lukt alles”

Kayleigh van de Coevering

Kayleigh van de Coevering

Als stagiair, tijdens mijn opleiding tot HR medewerker, ben ik begonnen bij MO-HR. Nu ben ik sinds April 2022 officieel in dienst. Bij MO-HR is geen werkdag hetzelfde, en dat maakt het werk uitdagend en leerzaam. Het helpen en ondersteunen van ondernemers maakt het werk nog leuker.

Mijn motto: “Ieder persoon is anders en verdient het om in zijn waarde gelaten te worden”.