Over ons

 

Monique Heijtel

Na een aantal jaar als fiscaal- en arbeidsjurist gewerkt te hebben ben ik in 2005 MO-HR gestart. Ik krijg er veel energie van als ik ondernemers kan helpen met personeelsvragen.

Mijn motto: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Mariska Bakker

Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij MO-HR en verantwoordelijk voor de internationale portefeuille. De diversiteit aan HR-vraagstukken uit binnen-en buitenland, maken dat ik iedere dag opnieuw weer wat leer en me kan blijven ontwikkelen. Een taak is pas afgerond als deze naar volle tevredenheid van de klant is afgerond.

Mijn motto: “Blijf jezelf, wat er ook gebeurt”

 

Irene Crone

Bij MO-HR is geen dag hetzelfde en die afwisseling geeft mij energie. Ik ben een ‘pietje-precies’ en zorg ervoor dat alles klopt. De ‘puntjes op de i’ kun je dus wel aan mij overlaten!

Mijn motto: “Geluk zit in kleine dingen”

 

Bregje van Lammeren

De combinatie van mijn hospitality en personeelswetenschappen achtergrond maakt dat ik er blij van word om ondernemers te kunnen helpen en ontzorgen bij HR vraagstukken. De kracht van MO-HR is dat dit met persoonlijke aandacht en oog voor de opdrachtgever wordt gedaan en dat past mij als een jas.

Mijn motto: “Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden en verras mensen met nèt een beetje extra”

Anna Berends van Loenen

De combinatie van bedrijfskundige en onderwijskundige achtergrond zorgen ervoor dat ik niet alleen kennis van zaken heb, maar ook weet hoe ik ze met andere kan delen. Ook ben ik al jaren ondernemer en weet ik dus precies wat er bij de klanten van Mo-HR speelt en hoe ik daar op in kan springen.

Mijn motto: “Voor alles is een oplossing. Met creativiteit lukt alles”

Salarisverwerking door MO-HR

Salarisadministratie en meer

De salarisadministratie moet geregeld zijn, maar vormt daarnaast de basis voor onze HR werkzaamheden. We maken gebruik van de laatste online mogelijkheden om het voor u en uw medewerkers makkelijk te maken. Het is de basis waarop het HR-gebouw rust.
Verzuimbegeleiding door MO-HR

Verzuimbegeleiding

Verzuim kost ondernemers veel geld en een goed verzuimbeleid en verzuimbegeleiding verdient zich terug en dat gaat het over meer dan alleen geld. Onze verzuimbegeleiding richt zich bij het vinden van een passende oplossing op de werknemer én werkgever.
Personeelsadministratie door MO-HR

Personeelsadministratie / Dossiervorming

Door veranderende wetgeving is het opbouwen van een goed personeelsdossier van belang, ook wanneer daar nog geen aanleiding voor is. MO-HR helpt en zorgt voor een dossier dat voldoet aan de wet en aan de eisen en verwachtingen van de organisatie.
HR op maat door MO-HR

HR maatwerk

De uitgangspunten van Human Resource Management mogen dan wel universeel zijn, de uitwerking is dat allerminst. Dat is altijd maatwerk. Wij kijken naar de ondernemer en passen – binnen de kaders die de wet stelt – naar de filosofie van de ondernemer.
begeleiding bij ontslag door MO-HR

Begeleiding bij ontslag

Ontslag is altijd een onaangename zaak, wat de aanleiding ook is. Daarom is het van belang dit zorgvuldig aan te pakken, menselijk en juridisch correct. MO-HR heeft de juridische kennis die van belang is in het begeleiden van alle partijen.
Tijdelijke samenwerking met MO-HR

Abonnement- of projectbasis

MO-HR is inzetbaar als HR afdeling op afstand of op projectbasis. Bij een abonnement spreken we een bedrag per werknemer per maand af en zijn vrijwel alle vragen en werkzaamheden inbegrepen. MO-HR is ook inzetbaar als tijdelijke ondersteuning bij HR projecten.