HR is meer

Wat ons betreft begint HR bij de salarisadministratie. Om dat goed en soepel te laten verlopen beschikken wij over moderne software. Online kunnen uw werknemers loonstroken en jaaropgaven bekijken en downloaden en online verlof aanvragen.

Daarnaast hebben medewerkers toegang tot hun eigen personeelsgegevens en kunnen deze zelf aanpassen. Denk daarbij aan bankrekeningnummers en adressen. Het systeem biedt mogelijkheden tot het bijhouden van tijd- en urenregistratie, waarna een koppeling naar uw financiële pakket eenvoudig rapportages mogelijk maakt.
MO-HR werkt samen met diverse accountantskantoren. MO-HR ondersteunt en ontzorgt hun cliënten bij het professionaliseren van de personeelsorganisatie. Omdat de kern van iedere onderneming bestaat uit mensen.

Wij adviseren en leveren praktische oplossingen op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Incidenteel of binnen een abonnement.

Salarisverwerking door MO-HR

Salarisadministratie en meer

De salarisadministratie moet geregeld zijn, maar vormt daarnaast de basis voor onze HR werkzaamheden. We maken gebruik van de laatste online mogelijkheden om het voor u en uw medewerkers makkelijk te maken. Het is de basis waarop het HR-gebouw rust.

Verzuimbegeleiding door MO-HR

Verzuimbegeleiding

Verzuim kost ondernemers veel geld en een goed verzuimbeleid en verzuimbegeleiding verdient zich terug en dat gaat het over meer dan alleen geld. Onze verzuimbegeleiding richt zich bij het vinden van een passende oplossing op de werknemer én werkgever.

Personeelsadministratie door MO-HR

Personeelsadministratie / Dossiervorming

Door veranderende wetgeving is het opbouwen van een goed personeelsdossier van belang, ook wanneer daar nog geen aanleiding voor is. MO-HR helpt en zorgt voor een dossier dat voldoet aan de wet en aan de eisen en verwachtingen van de organisatie.

HR op maat door MO-HR

HR maatwerk

De uitgangspunten van Human Resource Management mogen dan wel universeel zijn, de uitwerking is dat allerminst. Dat is altijd maatwerk. Wij kijken naar de ondernemer en passen – binnen de kaders die de wet stelt – naar de filosofie van de ondernemer.

begeleiding bij ontslag door MO-HR

Begeleiding bij ontslag

Ontslag is altijd een onaangename zaak, wat de aanleiding ook is. Daarom is het van belang dit zorgvuldig aan te pakken, menselijk en juridisch correct. MO-HR heeft de juridische kennis die van belang is in het begeleiden van alle partijen.

Tijdelijke samenwerking met MO-HR

Abonnement- of projectbasis

MO-HR is inzetbaar als HR afdeling op afstand of op projectbasis. Bij een abonnement spreken we een bedrag per werknemer per maand af en zijn vrijwel alle vragen en werkzaamheden inbegrepen. MO-HR is ook inzetbaar als tijdelijke ondersteuning bij HR projecten.