Contact met MO-HR

Vragen? Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

MO-HR B.V. is gevestigd in Utrecht en Wormer

Telefoon
06 24 24 55 55

E-mail
info@mo-hr.nl
 
Bezoekadres
Koetserstraat 4
1531 NX Wormer

Utrecht
Europalaan 400 (6e etage)
3526 KS Utrecht

KVK nummer
58186700

Contact

MoHR doet nog meer

Salarisadministratie en meer

De salarisadministratie moet geregeld zijn, maar vormt daarnaast de basis voor onze HR werkzaamheden. We maken gebruik van de laatste online mogelijkheden om het voor u en uw medewerkers makkelijk te maken. Het is de basis waarop het HR-gebouw rust.

Personeelsadministratie / Dossiervorming

Door veranderende wetgeving is het opbouwen van een goed personeelsdossier van belang, ook wanneer daar nog geen aanleiding voor is. MO-HR helpt en zorgt voor een dossier dat voldoet aan de wet en aan de eisen en verwachtingen van de organisatie.

Begeleiding bij ontslag

Ontslag is altijd een onaangename zaak, wat de aanleiding ook is. Daarom is het van belang om dit zorgvuldig aan te pakken, menselijk en juridisch correct. MO-HR heeft de juridische kennis die van belang is in het begeleiden van alle partijen.

Verzuimbegeleiding

Verzuim kost ondernemers veel geld en een goed verzuimbeleid en verzuimbegeleiding verdient zich terug en dan gaat het over meer dan alleen geld. Onze verzuimbegeleiding richt zich bij het vinden van een passende oplossing op de werknemer én werkgever.

HR maatwerk

De uitgangspunten van Human Resource Management mogen dan wel universeel zijn, de uitwerking is dat allerminst. Dat is altijd maatwerk. Wij kijken naar de ondernemer en passen -binnen de kaders die de wet stelt- naar de filosofie van de ondernemer.

Abonnement- of projectbasis

MO-HR is inzetbaar als HR afdeling op afstand of op projectbasis. Bij een abonnement spreken we een bedrag per werknemer per maand af en zijn vrijwel alle vragen en werkzaamheden inbegrepen. MO-HR is ook inzetbaar als tijdelijke ondersteuning bij HR projecten.